مدرس حوزه علميه قم، همه دنيا را امتحان پروردگار دانست و گفت: با پياده شدن تقوا بسياري از مشکلات حل مي شود.
به گزارش خبرنگار پايگاه خبري تحليلي پيرغار، مدرس حوزه علميه قم گفت: اگر تقوا پياده شود بسياري از مشکلات و گرفتاري ها حل ميشود.
حجت الاسلام فرشاد يزدي، مدرس حوزه علميه قم در جلسه اخلاق پايوران، بسيجيان و نيروهاي وظيفه سپاه ناحيه فارسان ضمن اشاره به اهميت روزهاي ماه مبارک رمضان گفت: در اين روزهاي پاياني ماه مبارک رمضان بايد سعي کنيم نهايت استفاده را مخصوصا از سحرهاي باقيمانده ببريم که برکات اين ماه و فرصت بهره برداري به سرعت در حال از بين رفتن ميباشد و لذا براي همديگر دعا کنيم و بهترين بهره ها را ببريم.
يزدي، در ادامه به آخرين وصيت مولاي متقيان علي بن ابي طالب اشاره کرد و گفت: امام علي عليه السلام بعد از ضربتي که ابن ملجم ملعون به ايشان وارد کرد وصيتي فرمودند که داراي اهميت والايي است و چراغ راهي براي رسيدن به هدف والاي زندگي است.
وي افزود: ايشان در اين وصيت ابتدا به تقواي الهي وصيت مي کنند و مي فرمايند"اوصيکم بتقوالله". تقواي الهي يعني مراقبت و توجه به خدا، يعني حسابرسي کردن و محافظت خود، که اگر اين اصل مهم پياده شد بسياري از مشکلات حل خواهد شد.
مدرس حوزه علميه قم، اظهار داشت: اميرالمومنين عليه السلام در ادامه ميفرمايند: دنبال دنيا نرويد و اسير دنيا نشويد.. مشخص است که دنيا سم تقوا است و بايد بدانيم دنيا همه و همه امتحان پروردگار است و نبايد از اينکه اگر دنيا به ما روي آورد مغرور شويم و با بدست آوردن يک پست و مقام و ثروت خود را گم کنيم و همچنين اگر از ما رويگردان شد نبايد غمگين شويم چرا که دنيا ارزشي ندارد و امتحان الهي است و اصل مهم شناختن وظيفه و انجام وظيفه مي باشد.
وي، سخن حق گفتن، دشمني با ظالم و يار و ياور بودن مظلوم را وصيتهاي بعدي امام علي عليه السلام خطاب به همه فرزندان و هر آنکه وصيتش به دست او رسيد دانست و بر تکيه بر اين اصول اشاره کرد و گفت: راست گفتن و براي خدا و از روي اخلاص گفتن را از درون خانه شروع کنيم تا ماندگار شويم چرا که کلمه طيب به سوي خدا بالا مي رود و راز ماندگاري بزرگان اين است که براي خدا کار کرده اند و کار مي کنند.